APA:
کپیشعبان پور، بهاره، رحمانی فرح، کاوه، و شعبانی، علی. (1391). بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش های خون گیری و یخ گذاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 21-31. SID. https://sid.ir/paper/72535/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه، شعبانی علی. بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش های خون گیری و یخ گذاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):21-31. Available from: https://sid.ir/paper/72535/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، کاوه رحمانی فرح، و علی شعبانی، “بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش های خون گیری و یخ گذاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 21–31، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72535/fa