APA:
کپیشکرالهی، فتانه، و پیراوی ونک، زهرا. (1392). نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/72559/fa
Vancouver:
کپیشکرالهی فتانه، پیراوی ونک زهرا. نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/72559/fa
IEEE:
کپیفتانه شکرالهی، و زهرا پیراوی ونک، “نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 77–83، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72559/fa