مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,123
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 83

چکیده

 استانداردها به عنوان مهمترین اسناد علمی مورد قبول تجارت بین المللی که پایه ریزی آن در بخش مواد غذایی بر مبنای ایمنی و سلامت مصرف کننده می باشد به سطوح بین المللی (مانند IOOC, Codex و ISO), منطقه ای (مانند EC), ملی (مانند ISIRI), شرکتی و کارخانه ای تقسیم می شوند. در این راستا با توجه به اهمیت روغن ریتون به عنوان یکی از مهمترین روغن های گیاهی که از میوه زیتون استحصال می شود و از ویژگی های مهمی چون خصوصیات ارگانولپتیکی, تغذیه ای, ترکیبی و پایداری اکسیداتیو برخوردار است, استانداردها نقش اساسی در تعیین کیفیت و خلوص آن دارند. این اهمیت به گونه ای است که آخرین دستاوردهای علمی معتبر در قالب روش های تعیین کننده تقلبات به کار گرفته شده اند و مبنای خلوص و تشخیص انواع تقلب در انواع روغن زیتون می باشند. در این مقاله به شاخص های کیفی و خلوص تعیین شده در استانداردها پرداخته می شود که بر گرفته از استاندارد ملی ایران, استاندارد اتحادیه اروپا و استانداردهای بین المللی کدکس غذایی و شورای بین المللی روغن زیتون است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکرالهی، فتانه، و پیراوی ونک، زهرا. (1392). نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/72559/fa

    Vancouver: کپی

    شکرالهی فتانه، پیراوی ونک زهرا. نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/72559/fa

    IEEE: کپی

    فتانه شکرالهی، و زهرا پیراوی ونک، “نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 77–83، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72559/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button