APA:
کپیملا، محیا، عباسی، عنایت، چوبچیان، شهلا، و حاجی میررحیمی، سیدداوود. (1398). عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 239-253. SID. https://sid.ir/paper/72565/fa
Vancouver:
کپیملا محیا، عباسی عنایت، چوبچیان شهلا، حاجی میررحیمی سیدداوود. عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):239-253. Available from: https://sid.ir/paper/72565/fa
IEEE:
کپیمحیا ملا، عنایت عباسی، شهلا چوبچیان، و سیدداوود حاجی میررحیمی، “عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 239–253، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72565/fa