APA:
کپیصفوی، کامران، کاووسی، غلامرضا، نیازی، علی، و صفوی، مرتضی. (1398). بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 185-196. SID. https://sid.ir/paper/72579/fa
Vancouver:
کپیصفوی کامران، کاووسی غلامرضا، نیازی علی، صفوی مرتضی. بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):185-196. Available from: https://sid.ir/paper/72579/fa
IEEE:
کپیکامران صفوی، غلامرضا کاووسی، علی نیازی، و مرتضی صفوی، “بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 185–196، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72579/fa