مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی وش (Corchorus olitorius L)-پلی وینیل الکل

صفحات

 صفحه شروع 353 | صفحه پایان 368

کلیدواژه

صمغ گیاه آزی وش (Corchorus olitorius L)Q1

چکیده

 در پژوهش حاضر صمغ برگ گیاه آزی وش (Corchorus olitorius L) برای نخستین بار با کمک روش الکتروریسی در حضور پلی وینیل الکل به صورت نانوالیاف طبیعی مورد استفاده قرار گرفت. ابتدا اثر نسبت های مختلف اختلاط محلول آبی صمغ آزی وش (G) در غلظت های مختلف (2, 5/2 و 3 گرم بر لیتر) با پلی وینیل الکل (P70: G30, P60: G40, P50: G50 و P0: G100) بر ویسکوزیته و هدایت الکتریکی به عنوان اصلی ترین پارامتر های محلول بررسی شد. نتایج نشان داد با افزایش غلظت صمغ و نسبت حجمی پلی وینیل الکل ویسکوزیته افزایش معنی داری یافت (01/0p<). همچنین صرف نظر از میزان غلظت صمغ آزی وش با افزایش نسبت صمغ به پلی وینیل الکل هدایت الکتریکی افزایش معنی داری نشان داد (05/0p<). در بررسی تغییرات تنش برشی-نرخ برشی محلول های صمغ آزی وش و پلی وینیل الکل رفتار سودوپلاستیک تأیید شد. بررسی برازش داده های رئولوژیکی با مدل های هرشل بالکلی, قانون توان و کاسون نشان داد مدل هرشل بالکلی با بیش ترین میزان R2/RMSE به شکل مطلوبی توصیف کننده رفتار جریان است و مقادیر اندیس جریان و ضریب قوام با مدل مذکورتعیین شدند. پس از الکتروریسی محلول صمغ آزی وش-پلی وینیل الکل در شرایط ثابت دستگاهی (ولتاژ 18 کیلوولت, شدت جریان حجمی 7/0 میلی لیتر بر ساعت و فاصله ی سوزن تا صفحه جمع کننده 12 سانتی متر), با بررسی ریزساختار و بر مبنای مورفولوژی فاقد گویچه فرمولاسیون صمغ آزی وش در غلظت 2 گرم بر لیتر و نسبت اختلاط 70: 30 با پلی وینیل الکل (P70: G30-C2) به عنوان مناسب ترین فرمولاسیون با میانگین قطر نانوالیاف90 نانومترانتخاب شد. بر اساس نتایج FTIR افزودن صمغ به پلی وینیل الکل سبب افزایش شدت باندها به دلیل ارتعاشات گلیکوزیدی گروه های کربونیل و هیدروکسیل گردید. همچنین پایداری حرارتی نانوالیاف صمغ گیاه آزی وش در حضور پلی وینیل الکل افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیده زهرا، جعفری، سیده مهدی، شهیری طبرستانی، هدی، قربانی، محمد، و اسدپور، الهام. (1398). تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی وش (Corchorus olitorius L)-پلی وینیل الکل. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 353-368. SID. https://sid.ir/paper/72583/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیده زهرا، جعفری سیده مهدی، شهیری طبرستانی هدی، قربانی محمد، اسدپور الهام. تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی وش (Corchorus olitorius L)-پلی وینیل الکل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):353-368. Available from: https://sid.ir/paper/72583/fa

    IEEE: کپی

    سیده زهرا حسینی، سیده مهدی جعفری، هدی شهیری طبرستانی، محمد قربانی، و الهام اسدپور، “تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی وش (Corchorus olitorius L)-پلی وینیل الکل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 353–368، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button