مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

756
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

414
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 32

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی تبار، سهیلا، اسماعیلی ساری، عباس، و بهرامی فر، نادر. (1395). بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/72591/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی تبار سهیلا، اسماعیلی ساری عباس، بهرامی فر نادر. بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/72591/fa

    IEEE: کپی

    سهیلا رضایی تبار، عباس اسماعیلی ساری، و نادر بهرامی فر، “بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 25–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button