APA:
کپیرضایی تبار، سهیلا، اسماعیلی ساری، عباس، و بهرامی فر، نادر. (1395). بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/72591/fa
Vancouver:
کپیرضایی تبار سهیلا، اسماعیلی ساری عباس، بهرامی فر نادر. بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/72591/fa
IEEE:
کپیسهیلا رضایی تبار، عباس اسماعیلی ساری، و نادر بهرامی فر، “بررسی غلظت جیوه در خاک و برنج های پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 25–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72591/fa