APA:
کپیحقایق، غلامحسین، و زاوه زاد، نفیسه. (1395). استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 15-23. SID. https://sid.ir/paper/72595/fa
Vancouver:
کپیحقایق غلامحسین، زاوه زاد نفیسه. استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):15-23. Available from: https://sid.ir/paper/72595/fa
IEEE:
کپیغلامحسین حقایق، و نفیسه زاوه زاد، “استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 15–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72595/fa