APA:
کپیحقایق، غلامحسین، و زاوه زاد، نفیسه. (1396). کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/71568/fa
Vancouver:
کپیحقایق غلامحسین، زاوه زاد نفیسه. کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/71568/fa
IEEE:
کپیغلامحسین حقایق، و نفیسه زاوه زاد، “کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 57–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71568/fa