APA:
کپیغیاثی طرزی، بابک، دامن افشان، پرستو، ندیمی بوشهری، سارا، و باخدا، حسین. (1395). بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین, پروپیلن گلایکول, سوربیتول), شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/72596/fa
Vancouver:
کپیغیاثی طرزی بابک، دامن افشان پرستو، ندیمی بوشهری سارا، باخدا حسین. بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین, پروپیلن گلایکول, سوربیتول), شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/72596/fa
IEEE:
کپیبابک غیاثی طرزی، پرستو دامن افشان، سارا ندیمی بوشهری، و حسین باخدا، “بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین, پروپیلن گلایکول, سوربیتول), شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 71–78، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72596/fa