مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,188
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,095
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین، پروپیلن گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 78

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غیاثی طرزی، بابک، دامن افشان، پرستو، ندیمی بوشهری، سارا، و باخدا، حسین. (1395). بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین, پروپیلن گلایکول, سوربیتول), شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/72596/fa

    Vancouver: کپی

    غیاثی طرزی بابک، دامن افشان پرستو، ندیمی بوشهری سارا، باخدا حسین. بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین, پروپیلن گلایکول, سوربیتول), شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/72596/fa

    IEEE: کپی

    بابک غیاثی طرزی، پرستو دامن افشان، سارا ندیمی بوشهری، و حسین باخدا، “بررسی تاثیر پلی ال ها (گلیسیرین, پروپیلن گلایکول, سوربیتول), شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 71–78، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72596/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button