APA:
کپیاوجی فرد، امین. (1395). اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 149-159. SID. https://sid.ir/paper/72598/fa
Vancouver:
کپیاوجی فرد امین. اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):149-159. Available from: https://sid.ir/paper/72598/fa
IEEE:
کپیامین اوجی فرد، “اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 149–159، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72598/fa