APA:
کپیرئوفی، پریا، اجاق، سیدمهدی، شعبان پور، بهاره، و یحیایی، محسن. (1394). اثرات تاخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/72630/fa
Vancouver:
کپیرئوفی پریا، اجاق سیدمهدی، شعبان پور بهاره، یحیایی محسن. اثرات تاخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/72630/fa
IEEE:
کپیپریا رئوفی، سیدمهدی اجاق، بهاره شعبان پور، و محسن یحیایی، “اثرات تاخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 21–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72630/fa