مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 50

کلیدواژه

ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)Q4

چکیده

 تغییرات برخی از خصوصیات کیفی ماهی سفید مورد مطالعه قرار گرفت. در این مطالعه میزان رطوبت, چربی کل, عدد پراکسید, تیوباربیتوریک اسید, اسیدهای چرب آزاد و آهن هم و همچنین برخی از شاخصهای ارزیابی حسی نظیر بافت, ظاهر عمومی, چشم, رنگ و بوی آبشش نمونه ها در زمانهای 1, 4, 7, 10, 13 و 20 روز نگهداری در یخ تعیین گردید. با توجه به نتایج حاصله, کیفیت چربی ماهی سفید از جهت فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک کاهش معنی داری (در سطح احتمال 5 درصد) نشان داد و ارزیابیهای حسی نیز بیانگر تازگی ماهیان از درجه عالی تا خوب تا روز چهارم و از درجه خوب تا قابل پذیرش تا روز دهم نگهداری بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدولی، رضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، و حسینی، هدایت. (1384). تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/71710/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدولی، رضایی مسعود، سحری محمدعلی، حسینی هدایت. تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/71710/fa

    IEEE: کپی

    سیدولی حسینی، مسعود رضایی، محمدعلی سحری، و هدایت حسینی، “تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 39–50، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button