APA:
کپیحسینی، سیدولی، رضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، و حسینی، هدایت. (1384). تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/71710/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدولی، رضایی مسعود، سحری محمدعلی، حسینی هدایت. تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/71710/fa
IEEE:
کپیسیدولی حسینی، مسعود رضایی، محمدعلی سحری، و هدایت حسینی، “تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 39–50، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71710/fa