مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

966
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

424
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس بر روی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 122

چکیده

 در این تحقیق اثر پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس در مقایسه با پوشش واکس در دمای نگهداری 8oC بر روی پرتقال تامسون مورد بررسی قرار گرفت. کاهش وزن, ویتامین C, مواد جامد قابل حل, اسیدیته قابل تیتر و خواص حسی پرتقال تامسون ناول درهر دو هفته ودر فاصله زمانی 16 هفته تعیین شدند. پرتقال ها بوسیله محلولهای واکس تجاری و واکس- متیل سلولز (9 به 10: وزنی / وزنی) به روش غوطه وری پوشش داده شدند و در هوای آزاد خشک شدند. نمونه های بدون پوشش نیز به عنوان نمونه های کنترل در نظر گرفته شدند. آنالیز آماری با استفاده از طرح فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تکرار در سطح اطمینان 95% انجام شد. پوشش واکس در مقایسه با متیل سلولز- واکس در جلوگیری از افت وزن میوه ها موثرتر عمل نمود. میوه های پوشش داده شده با پوشش ترکیبی, دارای بیشترین میزان ویتامین C در مقایسه با سایر نمونه ها بودند. در طول مدت نگهداری میزان مواد جامد قابل حل و اسیدیته همه نمونه ها کاهش و نسبت مواد جامد قابل حل به اسیدیته در تمامی تیمارها افزایش یافت. در 6 هفته آخر نگهداری, مقدار اسیدیته میوه های تیمار شده با متیل سلولز- واکس در مقایسه با سایر تیمارها بیشتر حفظ شدند . ارزیاب ها پایین ترین کیفیت طعمی را بعد از 8 هفته و بیشترین میزان بد طعمی را در فاصله 10 - 16هفته نگهداری درتیمار واکس گزارش نمودند (p<0.05). از نظر طراوت ظاهری, اختلاف معنی داری بین متیل سلولز- واکس و واکس دیده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمتیان، فاطمه زهرا، کسائی، محمدرضا، و معتمدزادگان، علی. (1394). اثر پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس بر روی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 113-122. SID. https://sid.ir/paper/72632/fa

    Vancouver: کپی

    رحمتیان فاطمه زهرا، کسائی محمدرضا، معتمدزادگان علی. اثر پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس بر روی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):113-122. Available from: https://sid.ir/paper/72632/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه زهرا رحمتیان، محمدرضا کسائی، و علی معتمدزادگان، “اثر پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس بر روی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 113–122، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72632/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button