مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

870
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 101

چکیده

 به دلیل معایب متعدد مواد بسته بندی از قبیل مهاجرت به مواد غذایی, ایجاد آلودگی زیست محیطی, مشکل بازیافت, گران بودن مواد اولیه و بالا بودن هزینه تولید آنها, همچنین جهت بهبود خصوصیات فیلم های بر پایه نشاسته, در این تحقیق فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته, مونت موریلونیت( نانورس), تولید و خصوصیات آن برای استفاده در صنایع غذایی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور ابتدا مخلوط نشاسته و چهار سطح مختلف از مونت موریلونیت (0, 1, 3 و 5 درصد) با سه سطح مختلف نرم کننده گلیسرول (20, 30 و 40 درصد) فرموله و خصوصیات فیزیکی و مکانیکی آنها اندازه گیری و فیلم بهینه انتخاب شد. افزودن نانورس تا سطح 5 درصد (w/w) باعث بهبود مقاومت کششی (38%) و نفوذپذیری به بخار آب (33%) گردید. نتایج حاصل از آزمون پراش پرتو ایکس نشان داد که ذرات نانورس به صورت یکنواخت در ماتریکس بسپاری نشاسته پخش شده اند. در ادامه تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات فیلم بهینه بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد که کاربرد این امواج باعث بهبود قابل توجهی در خصوصیات مکانیکی و نفوذپذیری می گردد. همچنین بهترین زمان اعمال امواج فراصوت 30 دقیقه تعیین شد. نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که فیلم بهینه نانوکامپوزیتی نشاسته-رس می تواند به عنوان یک بسته بندی زیست تخریب پذیر و مطلوب جهت نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزگر، حسن، عزیزی، محمدحسین، برزگر، محسن، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1394). ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 93-101. SID. https://sid.ir/paper/72637/fa

    Vancouver: کپی

    برزگر حسن، عزیزی محمدحسین، برزگر محسن، حمیدی اصفهانی زهره. ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):93-101. Available from: https://sid.ir/paper/72637/fa

    IEEE: کپی

    حسن برزگر، محمدحسین عزیزی، محسن برزگر، و زهره حمیدی اصفهانی، “ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 93–101، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72637/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button