APA:
کپیغضنفرزاده، زینب، سیف، فریماه، و کدیور، مهدی. (1395). مقایسه تاثیر نانو پرکننده های آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(3)، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/121347/fa
Vancouver:
کپیغضنفرزاده زینب، سیف فریماه، کدیور مهدی. مقایسه تاثیر نانو پرکننده های آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(3):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/121347/fa
IEEE:
کپیزینب غضنفرزاده، فریماه سیف، و مهدی کدیور، “مقایسه تاثیر نانو پرکننده های آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 3، pp. 75–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121347/fa