APA:
کپیلطفیان، فهیمه، امام جمعه، زهرا، کرمی، مصطفی، و معینی، سهراب. (1399). نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 137-146. SID. https://sid.ir/paper/72689/fa
Vancouver:
کپیلطفیان فهیمه، امام جمعه زهرا، کرمی مصطفی، معینی سهراب. نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):137-146. Available from: https://sid.ir/paper/72689/fa
IEEE:
کپیفهیمه لطفیان، زهرا امام جمعه، مصطفی کرمی، و سهراب معینی، “نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 137–146، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72689/fa