APA:
کپیسنایی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، طباطبایی، فریده، و شهیدی، فخری. (1399). بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 153-161. SID. https://sid.ir/paper/72693/fa
Vancouver:
کپیسنایی فریده، مرتضوی سیدعلی، طباطبایی فریده، شهیدی فخری. بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):153-161. Available from: https://sid.ir/paper/72693/fa
IEEE:
کپیفریده سنایی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی، و فخری شهیدی، “بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 153–161، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72693/fa