Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

376
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

484
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 103

چکیده

 خصوصیات مکانیکی میوه از مهم ترین پارامتر های تعیین کننده استاندارد های مناسب برای طراحی, تبدیل, پردازش و سیستم های بسته بندی به شمار می روند. یکی از روش های بیان تغییرات ساختار داخلی در میوه ها در خلال انبارمانی, انجام آزمون های آسایش تنش در کرنش های مختلف و از پیش تعیین شده است. لذا هدف از این پژوهش بررسی رفتار تراکمی نارنج در بار گذاری مکانیکی نیمه استاتیک با انجام آزمایشات تنش آسایشی نمونه ها در سطوح مختلف کرنش و مدلسازی روش ماکسول و پلاژ و مقایسه آن با روش پردازش تصویر در نظر گرفته شد. بعلاوه در این پژوهش تغییرات سطح مقطع هنگام بارگذاری با کمک پردازش تصویر اندازه گیری شد. مدول الاستیسیته در روش پردازش تصویر, مدل ماکسول و پلاژ در روز های یکم تا نهم, به ترتیب, از 91/3 تا 5/4, 6/3 تا 53/4 و 7/2 تا 45/3 افزایش یافت که علارغم روند افزایشی اختلاف معنی داری میان آن ها مشاهده نگردید. با توجه به عدم اختلاف معنی داری خروجی این دو مدل (ماکسول و پلاژ) از آنجایی که در مدل پلاژ نسبت به مدل ماکسول تعداد عناصرکمتری در مدل سازی نیاز دارد (تنها دو ثابت) محاسبه مدول الاستیسیته آسان تر صورت پذیرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی کرجی، فاطمه، و آبدانان مهدی زاده، سامان. (1398). تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 91-103. SID. https://sid.ir/paper/72702/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی کرجی فاطمه، آبدانان مهدی زاده سامان. تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):91-103. Available from: https://sid.ir/paper/72702/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه کاظمی کرجی، و سامان آبدانان مهدی زاده، “تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 91–103، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72702/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا