مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,206
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,013
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 97

چکیده

 مسمومیت های باکتریایی ناشی از مواد غذایی از مشکلات رایج در جامعه انسانی هستند که بخش عمده ای از آنها توسط انتروتوکسین های استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد می شوند. از طرفی اخیرا تاثیر بازدارنده برخی از پروبیوتیک ها (که اثرات مفیدشان بر سلامتی به خوبی شناخته شده اند) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق اثر سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر رشد و تولید انتروتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس (ATCC 29213) مورد بررسی قرار گرفت. دز تلقیح پروبیوتیک ها 1*108 cfu/ml و دز تلقیح استافیلوکوکوس اورئوس 1*105 cfu/ml بود و پس از تلقیح در محیط TSB و گرم خانه گذاری در دو دمای 25 و 35 درجه سانتی گراد, در زمان های صفر, 24, 48 و 72 ساعت, از کشت مخلوط موجود در محیط TSB در محیط های اختصاصی BP و MRS کشت داده شد و تعداد استافیلوکوکوس اورئوس در Baird parker (BP) بعد از 24 ساعت و تعداد لاکتوباسیلوس در MRS بعد از 48 ساعت شمارش شد. استافیلوکوکوس اورئوس بدون حضور پروبیوتیک ها به عنوان کنترل گرم خانه گذاری شد. پروبیوتیک ها در این مطالعه, رشد استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 29213) را نسبت به نمونه کنترل 3 لوگ در دمای 25 درجه سانتی گراد و 2 لوگ در دمای 35 درجه سانتی گراد کاهش دادند که این نتایج از نظر آماری معنی دار است .(P<0.05) سویه های پروبیوتیکی تولید انتروتوکسین های A,  Cو E را در دمای 25 درجه سانتی گراد مهار کرده اند و همچنین در دمای 35 درجه سانتی گراد انتروتوکسین نوع E و A توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و فقط انتروتوکسین E توسط لاکتوباسیلوس کازئی مهار شد. نتایج این مطالعه نشان می دهد که پروبیوتیک ها, رشد استافیلوکوکوس اورئوس و تولید انتدوتوکسین بوسیله این میکروارگانیسم را به صورت معنی داری مهار کرده است. این امر می تواند نمایانگر نقش ضد میکروبی پروبیوتیک ها در مواد غذایی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پارسایی مهر، مهنوش، میثاقی، علی، آخوندزاده بستی، افشین، زهرایی صالحی، تقی، مدرسی، سیدمحمدحسین، گندمی، حسن، فیروزبخت، فهیمه، کرکودی، ستاره، و اسداله نژاد، رضا. (1390). اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 91-97. SID. https://sid.ir/paper/72738/fa

    Vancouver: کپی

    پارسایی مهر مهنوش، میثاقی علی، آخوندزاده بستی افشین، زهرایی صالحی تقی، مدرسی سیدمحمدحسین، گندمی حسن، فیروزبخت فهیمه، کرکودی ستاره، اسداله نژاد رضا. اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):91-97. Available from: https://sid.ir/paper/72738/fa

    IEEE: کپی

    مهنوش پارسایی مهر، علی میثاقی، افشین آخوندزاده بستی، تقی زهرایی صالحی، سیدمحمدحسین مدرسی، حسن گندمی، فهیمه فیروزبخت، ستاره کرکودی، و رضا اسداله نژاد، “اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 91–97، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72738/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button