مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

848
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 35

چکیده

 مقایسه بین سیب زمینی های تراریخته و غیر تراریخته یکی از مشکلات عمده سازمانهای بازرگانی و تحقیقاتی می باشد. استفاده از روش های جدید آنالیتیکی مبتنی بر ارزیابی ژنوم جهت تفکیک و شناسائی بین آنها از اهداف اصلی این تحقیق می باشد. نمونه های سیب زمینی از چهار استان ایران جمع آوری شده و از نظر تراریخته بودن مورد بررسی قرار گرفتند.پس از استخراج DNA به روش CTAB, آغازگرهای معرفی شده جهت تعقیب توالی های تراریخته با استفاده از دو تکنیک PCR و Real time-PCR و تعقیب ژن هدف35S promotor  و coat protein gene و ژن اندوژن Sucrose synthase gene یا B-fructosidase مورد استفاده قرار گرفتند. با توجه به عدم ردیابی نمونه های GM مثبت, آنالیزها جهت تعقیب مستقیم ویروس PVYO و PVYN در نمونه ها ادامه یافت که نتایج آلودگی نمونه ها به این دو ویروس را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ربیعی، زهره، راشدی، حمید، طهماسبی انفرادی، ستار، و اکبری، غلامعباس. (1390). کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/72739/fa

    Vancouver: کپی

    ربیعی زهره، راشدی حمید، طهماسبی انفرادی ستار، اکبری غلامعباس. کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/72739/fa

    IEEE: کپی

    زهره ربیعی، حمید راشدی، ستار طهماسبی انفرادی، و غلامعباس اکبری، “کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 29–35، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72739/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button