APA:
کپیاکرامی، محمد، و امام جمعه، زهرا. (1395). اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی, سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 161-171. SID. https://sid.ir/paper/72754/fa
Vancouver:
کپیاکرامی محمد، امام جمعه زهرا. اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی, سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):161-171. Available from: https://sid.ir/paper/72754/fa
IEEE:
کپیمحمد اکرامی، و زهرا امام جمعه، “اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی, سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 161–171، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72754/fa