مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,040
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

918
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 171

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی امکان تولید فیلم خوراکی از ثعلب است که با استفاده از کاربرد اسید استئاریک به عنوان ماده چرب در ساختار آن, خصوصیات آبگریزی فیلم مورد نظر بهبود یافته است. در نهایت خصوصیات مکانیکی, حرارتی, تغییرات رنگ و نفوذپذیری فیلم ها نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است. به این منظور فیلم های مرکب خوراکی از ثعلب, اسید استئاریک, و توئین (tween 80) 80 به صورت امولسیون با استفاده از اولترا توراکس تهیه شد. نفوذپذیری بخار آب فیلم های امولسیونه با افزودن اسید چرب کاهش می یابد. همچنین نفوذپذیری به اکسیژن فیلم های امولسیون شده کمتر از فیلم شاهد ثعلب بود اما این تفاوت در غلظت های بالای اسید استئاریک معنی دار نبود. میکروسکوپ الکترونی روبشی نیز برای تحلیل ریزساختار فیلم ها استفاده گردید. در نهایت, کالریمتری روبشی افتراقی نشان داد که دمای انتقال شیشه ای فیلم ثعلب در حدود -12 درجه سانتی گراد می باشد و بطور قابل توجهی تحت تاثیر غلظت اسید استئاریک است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکرامی، محمد، و امام جمعه، زهرا. (1395). اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی, سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 161-171. SID. https://sid.ir/paper/72754/fa

    Vancouver: کپی

    اکرامی محمد، امام جمعه زهرا. اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی, سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):161-171. Available from: https://sid.ir/paper/72754/fa

    IEEE: کپی

    محمد اکرامی، و زهرا امام جمعه، “اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی, سدکنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 161–171، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72754/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button