APA:
کپیترابی، سیاوش، احمدزاده، مسعود، و قاسمی، سلیمان. (1396). کاربرد برخی نمک های معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 323-334. SID. https://sid.ir/paper/72758/fa
Vancouver:
کپیترابی سیاوش، احمدزاده مسعود، قاسمی سلیمان. کاربرد برخی نمک های معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):323-334. Available from: https://sid.ir/paper/72758/fa
IEEE:
کپیسیاوش ترابی، مسعود احمدزاده، و سلیمان قاسمی، “کاربرد برخی نمک های معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 323–334، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72758/fa