APA:
کپیبرزگر، لحاک، اجاق، سیدمهدی، رییسی، مجتبی، بیتا، سراج، عالیشاهی، علیرضا، و مطلبی، عباسعلی. (1398). ویژگی های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 257-270. SID. https://sid.ir/paper/72788/fa
Vancouver:
کپیبرزگر لحاک، اجاق سیدمهدی، رییسی مجتبی، بیتا سراج، عالیشاهی علیرضا، مطلبی عباسعلی. ویژگی های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):257-270. Available from: https://sid.ir/paper/72788/fa
IEEE:
کپیلحاک برزگر، سیدمهدی اجاق، مجتبی رییسی، سراج بیتا، علیرضا عالیشاهی، و عباسعلی مطلبی، “ویژگی های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 257–270، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72788/fa