Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,187
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

983
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 189

چکیده

 در این تحقیق ژلاتین از فلس ماهی کپور معمولی در شرایط مختلف pH استخراج و به منظور تولید فیلم مورد استفاده قرار گرفت. به منظور ارزیابی اثر pH استخراج ژلاتین بر خواص فیلم ها, آزمون های فیزیکی, مکانیکی, نوری و طیف سنجی مادون قرمز فیلم های مربوطه انجام گرفت. بالاترین میزان استحکام کششی در فیلم های با pH برابر 5 مشاهده شد. از نظر کشسانی, بیشترین میزان در pH 7مشاهده شد. حلالیت و تورم پذیری فیلم های تولیدی در pH 5کمترین میزان را نشان دادند که بیانگر مقاومت نسبتا بهتر آن ها به آب در قیاس با سایر فیلم ها بود. اما از نظر نفوذپذیری به بخار آب مناسب ترین حالت در pH خنثی مشاهده شد. خواص نوری و شفافیت فیلم ها به طور کلی شرایط مناسبی داشتند و اختلاف معنی داری با یکدیگر نشان ندادند. نتایج حاصل از طیف سنجی مادون قرمز نیز دال بر این مطلب داشت که محتوای مارپیچ سه گانه بیشتر در فیلم های تولیدی در pH اسیدی ملایم (5) سبب بهبود خواص مکانیکی آنها در مقایسه با سایر فیلم ها شده است. به طور کلی می توان عنوان کرد که از بین فیلم های تولید شده, فیلم های حاصل از pH برابر 5 از نظر خواص مکانیکی و پایداری در برابر آب نسبت به فیلم های تهیه شده در سایر pH ها مناسب تر بوده و تا حدی با فیلم های تولیدی از ژلاتین حاصل از پستانداران قابل مقایسه اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی، محسن، اجاق، سیدمهدی، شعبانپور، بهاره، و میرصادقی، حجت. (1396). تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 179-189. SID. https://sid.ir/paper/71639/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی محسن، اجاق سیدمهدی، شعبانپور بهاره، میرصادقی حجت. تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):179-189. Available from: https://sid.ir/paper/71639/fa

    IEEE: کپی

    محسن کاظمی، سیدمهدی اجاق، بهاره شعبانپور، و حجت میرصادقی، “تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 179–189، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71639/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا