APA:
کپیکاظمی، محسن، اجاق، سیدمهدی، شعبانپور، بهاره، و میرصادقی، حجت. (1396). تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 179-189. SID. https://sid.ir/paper/71639/fa
Vancouver:
کپیکاظمی محسن، اجاق سیدمهدی، شعبانپور بهاره، میرصادقی حجت. تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):179-189. Available from: https://sid.ir/paper/71639/fa
IEEE:
کپیمحسن کاظمی، سیدمهدی اجاق، بهاره شعبانپور، و حجت میرصادقی، “تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pH های متفاوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 179–189، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71639/fa