مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

308
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 26

چکیده

 فرآیند اولترافیلتراسیون به عنوان یکی از فرآیندهای غشایی مبتنی بر فشار می-تواند به عنوان روشی نوین, جایگزین روش مرسوم در صنعت قند گردد. در این تحقیق کاهش سختی, افزایش درصد دفع ترکیبات غیرقندی و بهبود خلوص جریان تراوه طی تصفیه شربت خام چغندر با فرآیند اولترافیلتراسیون به روش شبکه عصبی مصنوعی مدل سازی شد. فرآیند اولترافیلتراسیون در سه درجه حرارت 30, 40 و 50 درجه سانتی گراد, سه فشار در عرض غشاء 1, 2 و 3 بار در هشت فاصله زمان مساوی از 1 تا 60 دقیقه انجام شد. بهترین مدل برای کاهش سختی با یک لایه پنهان, تعداد 13 نورون, تابع انتقال تانژانت, قانون یادگیری مومنتوم و درصد داده های 40, 35 و 25 به ترتیب برای آموزش, ارزیابی و آزمون بدست آمد. تغییرات درصد دفع ترکیبات غیرقندی با یک لایه پنهان, تعداد 15 نورون, تابع انتقال تانژانت, قانون یادگیری لونبرگ و اختصاص50, 5 و 45 درصد از داده ها برای آموزش, ارزیابی و آزمون مدل کمترین خطا و بیشترین ضریب همبستگی را طی مدل سازی داشت. بهبود خلوص جریان تراوه طی اولترافیلتراسیون نیز با یک لایه پنهان, تعداد 18 نورون, تابع انتقال سیگموئید, قانون یادگیری لونبرگ و درصد داده های 60, 15 و 25 برای آموزش, ارزیابی و آزمون بهترین شبکه را ایجاد نمود. همچنین بیشترین ضریب همبستگی بین داده های آزمایشگاهی و مقادیر های پیش بینی شده با مدل برای تغییرات سختی, درصد دفع ترکیبات غیرقندی و خلوص به ترتیب 892/0, 985/0 و 985/0 بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شایان، تینا، حکیم زاده، وحید، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1398). مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/72793/fa

    Vancouver: کپی

    شایان تینا، حکیم زاده وحید، شهیدی نوقابی مصطفی. مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/72793/fa

    IEEE: کپی

    تینا شایان، وحید حکیم زاده، و مصطفی شهیدی نوقابی، “مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 17–26، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72793/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button