APA:
کپیحسینی، فرشته السادات، اخوان، حمیدرضا، بلوردی، محمد، باقری، پریسا، و پاکزادمقدم، محدثه. (1398). تأثیر پوشش ژل آلوئه ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 47-60. SID. https://sid.ir/paper/72796/fa
Vancouver:
کپیحسینی فرشته السادات، اخوان حمیدرضا، بلوردی محمد، باقری پریسا، پاکزادمقدم محدثه. تأثیر پوشش ژل آلوئه ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):47-60. Available from: https://sid.ir/paper/72796/fa
IEEE:
کپیفرشته السادات حسینی، حمیدرضا اخوان، محمد بلوردی، پریسا باقری، و محدثه پاکزادمقدم، “تأثیر پوشش ژل آلوئه ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 47–60، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72796/fa