APA:
کپیاکبری، پریسا، قلاوند، امیر، و مدرس ثانوی، سیدعلی محمد. (1389). تاثیر سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی, شیمیایی, تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه, روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72821/fa
Vancouver:
کپیاکبری پریسا، قلاوند امیر، مدرس ثانوی سیدعلی محمد. تاثیر سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی, شیمیایی, تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه, روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72821/fa
IEEE:
کپیپریسا اکبری، امیر قلاوند، و سیدعلی محمد مدرس ثانوی، “تاثیر سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی, شیمیایی, تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه, روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 1–10، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72821/fa