مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,107
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

366
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روش های برنامه ریزی خطی متعارف، تقریبا بهینه و فازی در تعیین جیره غذایی طیور

صفحات

 صفحه شروع 479 | صفحه پایان 487

چکیده

 کاهش هزینه ها در واحدهای تولیدی یکی از راه های افزایش بهره وری در این واحدها به حساب می آید. در واحدهای دامپروری, خوراک دام, بیشترین سهم از هزینه ها را به خود اختصاص داده است. برنامه ریزی خطی متعارف, یکی از روش های مناسبی است که می توان با استفاده از آن جیره دام را با حداقل هزینه تنظیم نمود. ولی از آن جایی که در تنظیم جیره دام در شرایط مختلف ممکن است, مدیر احتیاج به گزینه های مختلفی از جیره تنظیم شده داشته باشد, که این گزینه ها علاوه بر رفع احتیاجات غذایی و موثر بودن به اندازه جیره متعارف, دارای هزینه کمی نیز باشند, از این رو مدل (MGA) مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از آنجایی که در تنظیم جیره علاوه بر هزینه ها بایستی به نیازهای فیزیکی دام نیز توجه شود و در واقع جیره تنظیمی باید از انعطاف لازم برخوردار باشد لذا برنامه ریزی خطی فازی, ابزار مناسبی برای تحقق این هدف به حساب می آید. بدین دلایل جیره مرغ گوشتی برای دوره پیش دان (0 تا 40 هفتگی) با استفاده از روش برنامه ریزی خطی متعارف تقریبا بهینه و فازی تنظیم گردید که مقایسه نتایج نشان می دهد که جیره تنظیمی به روش فازی علاوه بر انعطاف پذیری, هزینه جیره را نیز به اندازه 1.2 درصد نسبت به جیره اصلی کاهش می دهد. همچنین روش فازی, هزینه جیره را نسبت به جیره تقریبا بهینه (1), (2) و (3), 10 درصد و نسبت به جیره تقریبا بهینه (4), 7.2 درصد کاهش می دهد. از این رو جیره تنظیمی به روش فازی مناسب تر از سایر روش ها می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

مهدی پور، اسماعیل، صدرالاشرافی، سیدمهریار، و کرباسی، علیرضا. (1385). مقایسه روش های برنامه ریزی خطی متعارف, تقریبا بهینه و فازی در تعیین جیره غذایی طیور. علوم کشاورزی، 12(3)، 479-487. SID. https://sid.ir/paper/7564/fa

Vancouver: کپی

مهدی پور اسماعیل، صدرالاشرافی سیدمهریار، کرباسی علیرضا. مقایسه روش های برنامه ریزی خطی متعارف, تقریبا بهینه و فازی در تعیین جیره غذایی طیور. علوم کشاورزی[Internet]. 1385؛12(3):479-487. Available from: https://sid.ir/paper/7564/fa

IEEE: کپی

اسماعیل مهدی پور، سیدمهریار صدرالاشرافی، و علیرضا کرباسی، “مقایسه روش های برنامه ریزی خطی متعارف, تقریبا بهینه و فازی در تعیین جیره غذایی طیور،” علوم کشاورزی، vol. 12، no. 3، pp. 479–487، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7564/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button