مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

894
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان عملکرد روش مکانیزه عمل آوری کاه گندم با اوره

صفحات

 صفحه شروع 505 | صفحه پایان 514

چکیده

 عمل آوری با اوره یک روش علمی ثابت شده برای افزایش ارزش غذایی کاه غلات است. اگر چه این روش به صورت دستی در برخی از کشورها انجام می گیرد ولی پذیرش آن در سطح وسیع به دلایل مختلف از جمله سختی انجام کار و نیاز به نیروی کارگری با محدودیت هایی روبروست. با توجه به مشکلات روش رایج عمل آوری در کشور, ضروری است که در جهت عمل آوری مکانیزه کاه در مزرعه اقدام لازم صورت گیرد. در این تحقیق از بسته بند مکعبی مجهز به سیستم پاشش محلول اوره برای عمل آوری مکانیزه کاه خارج شده از انتهای کمباین استفاده شد. نحوه عملکرد دستگاه از طریق تعیین میزان ظرفیت (ظرفیت های نظری, مزرعه ای موثر و ماده ای موثر), میزان یکنواختی پاشش و میزان جذب محلول, در بسته های کاه عمل آوری شده بررسی شد. در بررسی یکنواختی پاشش, مقدار رطوبت در مرکز و کنار بسته های کاه اندازه گیری و با یکدیگر مقایسه شد. ظرفیت مزرعه ای و ماده ای موثر دستگاه برای عمل آوری مکانیزه کاه به ترتیب برابر با 0.41ha/h و 2.05t/h بود. میانگین رطوبت در مرکز بسته های کاه 48.40 درصد و در کنار بسته ها 53.52 درصد بود. با وجود بیشتر بودن میانگین رطوبت در کنار بسته ها این تفاوت معنی دار نبود (P<0.05). با استفاده از دستگاه بسته بند مجهز به سیستم پاشش محلول اوره, می توان در هر ساعت در حدود 2 تن کاه را به صورت مکانیزه عمل آوری کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یونسی الموتی، محمد، خوش تقاضا، محمدهادی، و زاهدی فر، مجتبی. (1386). بررسی میزان عملکرد روش مکانیزه عمل آوری کاه گندم با اوره. علوم کشاورزی، 13(2 (ویژه نامه))، 505-514. SID. https://sid.ir/paper/7618/fa

    Vancouver: کپی

    یونسی الموتی محمد، خوش تقاضا محمدهادی، زاهدی فر مجتبی. بررسی میزان عملکرد روش مکانیزه عمل آوری کاه گندم با اوره. علوم کشاورزی[Internet]. 1386؛13(2 (ویژه نامه)):505-514. Available from: https://sid.ir/paper/7618/fa

    IEEE: کپی

    محمد یونسی الموتی، محمدهادی خوش تقاضا، و مجتبی زاهدی فر، “بررسی میزان عملکرد روش مکانیزه عمل آوری کاه گندم با اوره،” علوم کشاورزی، vol. 13، no. 2 (ویژه نامه)، pp. 505–514، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7618/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button