APA:
کپیعمادزاده، بهاره، رضوی، سیدمحمدعلی، محمدامینی، اسعد، و علم الهدایی، نرجس. (1393). بررسی قابلیت صمغهای بومی ریحان و بالنگو به عنوان جایگزین چربی در سامانه امولسیونی نوع روغن در آب. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786942/fa
Vancouver:
کپیعمادزاده بهاره، رضوی سیدمحمدعلی، محمدامینی اسعد، علم الهدایی نرجس. [Internet]. بررسی قابلیت صمغهای بومی ریحان و بالنگو به عنوان جایگزین چربی در سامانه امولسیونی نوع روغن در آب. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ 1393. Available from: https://sid.ir/paper/786942/fa
IEEE:
کپیبهاره عمادزاده، سیدمحمدعلی رضوی، اسعد محمدامینی، و نرجس علم الهدایی، “بررسی قابلیت صمغهای بومی ریحان و بالنگو به عنوان جایگزین چربی در سامانه امولسیونی نوع روغن در آب،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 1393. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786942/fa