Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1389 | تاریخ پایان: تیر 1389

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

313
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و پوشینه دار کردن د-لیمونین

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 لیمونین یکی از پر مصرف ترین ترکیبات طبیعی مولد عطر و طعم در صنایع غذایی است. اما به لحاظ فراریت بالا و حساسیت به اکسیداسیون، غالبا بخش قابل ملاحظه ای از آن در حین فرآوری و نگهداری مواد غذایی از دست می رود. از این رو ریزپوشانی این ترکیبات با هدف حفاظت از آن در مقابل شرایط محیطی مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره (کازئینات سدیم و نشاسته اصلاح شده) در حضور غلظت های مختلف سورفکتانت غیریونی tween 80 و یون دوظرفیتی کلسیم در محدوده pH اسیدی تا خنثی بر ویژگی های امولسیون لیمونن در آب و نیز پودر تهیه شده از آن به روش خشک کردن انجمادی بررسی گردید. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت ماده دیواره، قطر متوسط قطرات امولسیون کاهش و یکنواختی اندازه آنها بیشتر شد. همچنین مشاهده شد که حضور tween 80 و یون کلسیم قطر متوسط و توزیع اندازه قطرات و نیز پایداری امولسیون را به طور معنی داری تحت تاثیر قرار داد، به طوری که کمینه اندازه قطرات به ترتیب در غلظت 1.5 درصد tween 80 و 0.4 درصد کلسیم بدست آمد. افزون بر این، یافته های تحقیق حاکی از این بود که نوع و غلظت ماده دیواره و ویژگی های امولسیون اولیه بر راندمان ریزپوشانی، ابقای لیمونن در طول نگهداری، رطوبت نهایی و ساختار سطحی ریزکپسول ها تاثیرگذار بود. در بین دو ماده دیواره مورد بررسی نشاسته اصلاح شده در غلظت 10% خواص ریزپوشانندگی و حفاظت کنندگی بهتری را نسبت به کازئینات سدیم از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کدخدایی، رسول، نجف نجفی، مسعود، و زعفرانی، زینب. (تیر 1389). استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و پوشینه دار کردن د-لیمونین. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786954/fa

    Vancouver: کپی

    کدخدایی رسول، نجف نجفی مسعود، زعفرانی زینب. [Internet]. استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و پوشینه دار کردن د-لیمونین. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ تیر 1389. Available from: https://sid.ir/paper/786954/fa

    IEEE: کپی

    رسول کدخدایی، مسعود نجف نجفی، و زینب زعفرانی، “استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و پوشینه دار کردن د-لیمونین،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تیر 1389. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786954/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا