Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1393 | تاریخ پایان: اردیبهشت 1393

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

438
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی جایگاه فراورده های غذایی فراسودمند در کشور و ارائه راهکار به صنایع هدف استان خراسان رضوی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 محبوبیت و مقبولیت غذاهای فراسودمند در کشورهای توسعه یافته از افزایش سطح توقع و انتظار مردم نسبت به خود و زندگی ناشی شده است. در حالی که در کشورهای جهان سوم هنوز موضوعات امنیت و ایمنی غذا به عنوان مشکلات حل نشده خودنمایی می کنند، تولید و مصرف این فراورده های غذایی در ژاپن، آمریکا و اروپا توسعه چشمگیر یافته است. از حداقل مزایای طراحی، تولید و مصرف انواع فراورده های غذایی فراسودمند در هر جامعه می توان به افزایش سلامت عمومی جامعه، انجام پیشگیری به جای درمان، کاهش دشواری ها و هزینه های درمان به ویژه در مورد کودکان و سالخوردگان، ایجاد ارزش افزوده نسبت به مواد خام پس از فروش، ایجاد رقابت و به گردش آوردن اقتصاد غذا، کمک به نوآوری و خلاقیت علمی، افزایش منزلت و مرتبه انسانی به دلیل ارزش قایل شدن برای سلامت انسان اشاره نمود. در مطالعه حاضر سعی شده است به بررسی جایگاه فراورده های غذایی فراسودمند، اقتصاد و چالش های پیش رو این فراورده هاو همچنین به بررسی محصولات جدید در سه حوزه فراورده های غلات، لبنیات و نوشیدنی ها به طور کلی پرداخته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یگانه زاد، سمیرا، و یاربی، هانیه. (اردیبهشت 1393). بررسی جایگاه فراورده های غذایی فراسودمند در کشور و ارائه راهکار به صنایع هدف استان خراسان رضوی. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786973/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه زاد سمیرا، یاربی هانیه. [Internet]. بررسی جایگاه فراورده های غذایی فراسودمند در کشور و ارائه راهکار به صنایع هدف استان خراسان رضوی. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ اردیبهشت 1393. Available from: https://sid.ir/paper/786973/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا یگانه زاد، و هانیه یاربی، “بررسی جایگاه فراورده های غذایی فراسودمند در کشور و ارائه راهکار به صنایع هدف استان خراسان رضوی،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اردیبهشت 1393. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786973/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا