مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد صنعتی اصفهان
سال:1369 | تاریخ پایان: تابستان 1369

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

900
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

شناسایی و فرمولاسیون سردکن شیمیایی

نویسندگان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این طرح به بررسی دونوع سدرکن شیمیایی یا مخلوط های سردکننده پرداخته می شود.سردکن نوع اول، بر اساس حل شدن مخلوطهای نمکی در آب با یک حلال قرار دارد که در نتیجه این عمل گرما آزاد شده و یک واکنش اندوترمیک صورت می گیرد. چنین سردکنی جهت کاهش خونریزی و درمان پیچ خوردگی، در رفتگی، تورم و غیره مفید بنظر می رسد.سردکن نوع دوم بر اساس مخلوطهای اتکتیک پایه گذاری شده است. چنین مخلوطهایی که مورد نظر ما هستند، در صورت اختلال با نسبتهای مشخص می توانند نقطه انجماد مخلوط را پایین تر از نقاط انجماد هر کدام از مواد بتنهایی درآورد.البته در اینجا زمان بازگشت از دمای نقطه انجماد تا یک حد قابل قبول برای خنک کردن نوشابه مدنظر ما است، در صورتیکه بتوان چنین مخلوطی را یافت میتوان آنرا در یخچال ابتدا منجمد کرد و سپس جهت خنک کردن نوشابه و مایعات، مورد استفاده قرار داد. به این ترتیب از این مخلوط میتوان مکررا استفاده نمود.مساله ای که ما را به طرح چنین موضوعی وادار نمود این مطلب بود که: رساندن یخ به خطوط مقدم جبهه ها یک مساله حیاتی بوده است، بخصوص در مناطق جنوب و گرمسیری فوق العاده دشوار می باشد با همه تدابیر اتخاذ شده، میزان یخ تا رسیدن به محل مصرف مثلا از اهواز به فاو یا شلمچه به نصف الی یک چهارم میزان اولیه می رسد، در نتیجه در صورتی که بتوان شرایطی را مثلا به لحاظ زمانی (با افزایش زمان ذوب شدن) طوری فراهم نمود که رزمندگان از آب یا نوشابه های خنک استفاده کنند، میتوان دین خود را نسبت به آنها، ادا کرد، البته از چنین مخلوطهایی برای نقل و انتقال مواد دارویی و کیسه های خون نیز میتوان بهره برد.در حین کار ما به مشکلات زیادی به لحاظ امکانات و تجهیزات برخورده ایم، حتی در تهیه مقاله با ترجمه بعضی مقاله ها با مشکل زیادی مواجهه می باشیم که این مساله کارها را به کندی بیش می برد مضافا براینکه با افزایش اطلاعات در مورد طرح دیدگاههای دیگری در مقابل ما گشوده می شود که احتمالا باعث تغییر بعضی اهداف طرح خواهد شد.برای یافتن اطلاعات در مراجع علمی، اعم از دایره المعارفهای شیمی و تکنولوژی آن، Chemical abstracts (Encyclopedia of Chemical and Technology) ژورنالهای مختلف و کتب به دنبال واژه هایی از جمله موارد زیر بودیم: 1) Cold pack2) Cooling agent3) Cooling system4) Coolant composition5) Portable cooler6) Portable coolant material7) Cold storage8) Cooling mixture9) Cryogenic mixture10) Freezing composition11) Coolants12) Ice substitute با توسعه و رشد اطلاعات بتدریج به مفاهیم جدیدتری برای جستجو دست می یافتیم و در نتیجه به انواع مختلفی از خلاصه مقاله ها دسترسی پیدا نمودیم.در این طرح ابتدا مابه سیستم هایی که برای سرد نمودن در وسایل سرد کننده یا منجمد کننده استفاده می کنند اشاره می کنیم. هر چند مبنای طرح بر چنین سیستم هایی پایه گذاری نشده است زیرا این سیستم ها در وسایل سرد کننده خانگی و کارخانجات بیشتر کاربرد دارد.اطلاعات زیر صرفا جهت اطلاع ارایه می گردد و نشان دهنده مطالعه و بررسی ما در زمینه های مختلف در ارتباط با سرد نمودن و انجماد می باشد.1- انتقال حرارت متوسط در سطح پایین low- level Heat- Transper Media                                                            برای انجماد نیاز به سردشدن تا دماهای کمتر از دمایی که بوسیله آب سرد یا هوای محیط قابل حصول است داریم، بعضی سیالات نیازمند هر دو نوع سرویس هستند.سیستم های منجمد کننده به جریانی از یک عامل سرد کننده نیاز دارند:این عوامل گرمای نامطلوب را به جای دیگر منتقل می کنند. در بعضی از سیستم های منجمد کننده تنها از گازهایی چون هوا، استفاده می شود.در بعضی دیگر، از حرارت منتقل شده جهت تبخیر یک مایع سرد کننده استفاده شده که سپس حرارت با کندانسه شدن بخار قابل سردشدن باز پس گرفته می شود.این فرآیند تبخیر- میعان در سیستم های سردکن جذبی با همان خوبی کمپرس شدن مکانیکی و سیستم های منجمد کردن جت- بخار انجام می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    . (تابستان 1369). شناسایی و فرمولاسیون سردکن شیمیایی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787251/fa

    Vancouver: کپی

    . [Internet]. شناسایی و فرمولاسیون سردکن شیمیایی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تابستان 1369. Available from: https://sid.ir/paper/787251/fa

    IEEE: کپی

    ، “شناسایی و فرمولاسیون سردکن شیمیایی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تابستان 1369. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787251/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button