مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد شهید بهشتی
سال:1375 | تاریخ پایان: اسفند 1375

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,711
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

کشت، داشت و برداشت جلبک اسپیرولینا در مقیاس آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 اسپیرولینا یک جلبک سبز آبی از خانواده Oscillatoriaceae می باشد. این جلبک بشکل یک ترایکوم مارپیچی تک سلولی است که مارپیچ آن معمولا منظم است. این جلبک از نظر کاربردی اهمیت بسزایی داشته و مصارف گوناگونی از نظر غذایی، کشاورزی، تولید ویتامین و سایر جنبه های کاربردی دارد. از همین رو، کشت انبوه این جلبک در ممالک گوناگون انجام می پذیرد.در پژوهش حاضر تاثیر عامل شوری بر رشد و میزان پروتئین جلبک اسپیرولینا بررسی شده است. ابتدا گونه Spirulina major به منظور انجام آزمایشات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی از آبگیرهای داخلی شناسایی و جمع آوری شد. سپس از طریق کشت جامد، خالص گردید. پس از خالص سازی گونه مورد نظر تیمارهای شوری از 1 تا 20% (1، 4، 10، 15، 20%) بر آن اعمال گردید و بعد از اینکه جلبکها به حد کافی رشد کردند، آنالیزهای بیوشیمیایی شامل سنجش پروتئین انجام گردید. همچنین منحنی رشد این جلبک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان می دهد که بطور کلی از میان تیمارهای شوری اعمال شده، تیمار 10% بیشترین اثر افزایشی را بر روی میزان پروتئین بر اساس درصد وزن خشک می گذارد.همچنین دقت در نتایج نشان می دهد که از میان شوریهای بکاررفته، محیط Z+ %1 NaCl بیشترین تاثیر را بر روی رشد داشته است. به ترتیب با افزایش غلظت نمک رشد از 1% به بالا کاهش یافته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطانی، ندا، و بافته چی، لادن. (اسفند 1375). کشت, داشت و برداشت جلبک اسپیرولینا در مقیاس آزمایشگاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787398/fa

    Vancouver: کپی

    سلطانی ندا، بافته چی لادن. [Internet]. کشت, داشت و برداشت جلبک اسپیرولینا در مقیاس آزمایشگاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ اسفند 1375. Available from: https://sid.ir/paper/787398/fa

    IEEE: کپی

    ندا سلطانی، و لادن بافته چی، “کشت, داشت و برداشت جلبک اسپیرولینا در مقیاس آزمایشگاهی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، اسفند 1375. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787398/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button