مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان مازندران (گزارش طرح های دفتر مرکزی)
سال:1387 | تاریخ پایان: بهمن 1387

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی دگر آسیبی عصاره آبی آقطی بر رشد گیاهچه سوروف

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

مصطفی-گواهی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این تحقیق اثر آللوپاتی عصاره آبی آقطی بر روی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه سوروف مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور گیاه آقطی از سطح مزارع شهر بهشهر جمع آوری و جهت تهیه عصاره آبی، پودر گیاه آقطی به مدت 24 ساعت در دمای اتاق در آب مقطر خیسانده شد (50 گرم پودر در 500 میلی لیتر آب مقطر) و پس از عبور از کاغذ صافی از محلول های حاصل محلول هایی با غلظت های صفر (شاهد)، 25%، 50%، 75% و 100% حجمی تهیه گردید. سپس تعداد 20 عدد بذر سوروف در پتری دیش قرار گرفت و به هر پتری دیش 6 میلی لیتر از محلول تیمار مورد نظر اضافه شد. شمارش بذور به صورت روزانه انجام گرفت و در پایان طول ریشه چه، طول ساقه چه و وزن خشک گیاهچه اندازه گیری شد. در این مطالعه از طرح کاملا تصادفی با 3 تکرار استفاده شد. آنالیز آماری طرح به وسیله نرم افزار آماری Spss و مقایسه میانگین ها توسط روش دانکن انجام گردید. اثرات کلیه عوامل بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه و وزن خشک گیاهچه معنی دار بود. با افزایش غلظت عصاره درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه و وزن تر و خشک سوروف کاهش یافت. نتایج نشان داد عصاره آبی آقطی بر صفات مورد مطالعه علف هرز سوروف که یکی از مهمترین علف های هرز مزارع برنج می باشد اثر بازدارندگی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گواهی، مصطفی. (بهمن 1387). بررسی دگر آسیبی عصاره آبی آقطی بر رشد گیاهچه سوروف. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787521/fa

    Vancouver: کپی

    گواهی مصطفی. [Internet]. بررسی دگر آسیبی عصاره آبی آقطی بر رشد گیاهچه سوروف. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1387. Available from: https://sid.ir/paper/787521/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی گواهی، “بررسی دگر آسیبی عصاره آبی آقطی بر رشد گیاهچه سوروف،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1387. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787521/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button