مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان مازندران (گزارش طرح های دفتر مرکزی)
سال:1396 | تاریخ پایان: بهمن 1396

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,093
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 هدف: این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد, ریخت شناسی روده, جمعیت میکروبی روده و برخی پارامترهای خونی, در جوجه های گوشتی انجام شد. روش: این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار, چهار تکرار و 15 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار انجام شد. جیره های آزمایش شامل جیره غذایی کنترل (بدون افزودنی), 3 سطح جلبک (1, 5/1 و 2 گرم در کیلوگرم) و پری بیوتیک (1 گرم در کیلوگرم جیره غذایی) به عنوان کنترل مثبت بود. نتایج: نتایج این پروژه نشان داد که افزودن جلبک اسپیرولینا به جیره غذایی, موجب افزایش وزن بدن, کاهش ضریب تبدیل غذایی در دوره های آغازین, رشد و کل دوره پرورش, در مقایسه با سایر گروه ها شد (P<0. 05). غلظت گلبول های سفید, ایمونوگلوبولین های Y و M در خون سرمی جوجه های گوشتی تغذیه شده با 2 گرم جلبک در کیلوگرم, بیشتر از سایر گروه ها بود. هرچند غلظت مالون دی آلدئید در این جیره کمتر از سایر گروه ها بود (P<0. 05). از سوی دیگر افزودن جلبک به جیره غذایی, تعداد لاکتوباسیل های روده را افزایش داد (P<0. 05). همچنین ارتفاع پرزهای روده و نسبت ارتفاع پرزها به عمق کریپت در جیره حاوی 2 گرم جلبک در کیلوگرم بیشتر از سایر گروه ها بود (P<0. 05). نتایج پژوهش حاضر نشان داد که جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس موجب بهبود عملکرد رشد, ارتفاع پرزهای روده, تعداد گلبول های سفید و کاهش مالون دی آلدئید در سرم جوجه های گوشتی شد. بنابراین می توان از آن به عنوان یک افزودنی مفید در جیره غذایی جوجه های گوشتی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قلی زاده، فاطمه، انصاری، محمدصابر، حاجاتی، حسنا، و علوی، سیدمحمد. (بهمن 1396). بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد جوجه های گوشتی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787532/fa

    Vancouver: کپی

    قلی زاده فاطمه، انصاری محمدصابر، حاجاتی حسنا، علوی سیدمحمد. [Internet]. بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد جوجه های گوشتی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1396. Available from: https://sid.ir/paper/787532/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه قلی زاده، محمدصابر انصاری، حسنا حاجاتی، و سیدمحمد علوی، “بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد جوجه های گوشتی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1396. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787532/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button