مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد شهید بهشتی
سال:1395 | تاریخ پایان: -

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

241
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

استخراج مواد موثره از گیاه باریجه GALB ANUM

نویسندگان

پرویز-احمدی اول

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در زندگی روزمره به گیاهانی برخورد میکنیم که بوی خاصی دارند مثل گل سرخ، یاس، میخک، فلفل، کاج ... غالبا این بو مربوط به ترکیبات موادی است که اغلب 10 تا 15 اتم کربن در ساختمان آنها وجود دارد و بنام "ترپن" شناخته می شوند. این مواد در قسمتهای مختلف گیاه و با مقادیر متفاوت موجود می باشند و دستیابی به آنها از طریق کشش با بخار آب، و یا استخراج با اتر میسر می باشد.واحدهای "ایزوپرن" با 5 عدد اتم کربن تشکیل دهنده اصلی ترپنها می باشند و به عبارت دیگر ترپنها فرمولشان مضرب درستی از C5H8 و یا (C5H8)x میباشند.بر همین مبنا مونوترپنها با 2 واحد ایزوپرن مس کوئی ترپنها با 3 واحد - دی ترپنها، با 4 واحد ... تشکیل شده اند.اگرچه ممکن است نام "ترپن" به هیدروکربورهای غیراشباع اطلاق گردد، اما در عمل نه تنها اولیگومرهای ایزوپرن بلکه مشتقات اکسیژنه آنها مثل الکلها، کتونها - آلدهیدها ... نیز به این نام یا تحت عنوان "ترپنوئید" خوانده می شوند.در این خانواده عمومیت با حلقه های شش عضوی است اما حلقه های سه یا چهار عضوی نیز کم نیستند.از نظر صنعتی مونووسیکوئی ترپنها اهمیت بیشتری دارند و دی ترپنهایی که از این نظر مهم هستند 1-1-1" " روین اسیدها" می باشند که در تناژ بالایی در شکل "روزین" و تحت همین عنوان تولید می شوند.از آنجاییکه بطورکلی روغنهای فرار اکثرا بعنوان منبعی از مواد شیمیایی جالب با طیف وسیعی از کاربردهای گوناگون می باشند بهتر است ابتدا یک بررسی اجمالی از ترکیبات موجود در آنها صورت بگیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی اول، پرویز. (1388-08-08). استخراج مواد موثره از گیاه باریجه GALB ANUM. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/788388/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی اول پرویز. [Internet]. استخراج مواد موثره از گیاه باریجه GALB ANUM. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ 1388-08-08. Available from: https://sid.ir/paper/788388/fa

    IEEE: کپی

    پرویز احمدی اول، “استخراج مواد موثره از گیاه باریجه GALB ANUM،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، 1388-08-08. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/788388/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button