مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده گیاهان دارویی
سال:1383 | تاریخ پایان: بهمن 1383

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,252
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تولید سبزیجات به روش ارگانیک در محیط های کنترل شده

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

داراب-یزدانی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 کشاورزی ارگانیک یک سیستم تولید است که از مصرف کودهای مصنوعی، آفت کش ها و تنظیم کننده های رشد و افزودنی های خوراک دام اجتناب می ورزد. امروزه بالا بودن سطح تولیدات غذایی در کشورهای صنعتی و پایین بودن آن در کشورهای در حال توسعه و مشکلات متعدد زیست محیطی ناشی از کشاورزی سبب شده تا اقداماتی در محدوده سیاست های وضع شده در خصوص توجه بیشتر به محیط زیست، همچنین گسترش جنبش ارگانیک (Organic movement) و توسعه بازارهای عرضه محصولات ارگانیک صورت گیرد. امروزه در کشورهای پیشرفته کشاورزان بیشترین شیوه کشاورزی خود را در جهت کشاورزی ارگانیک تغییر داده اند و در این فاصله گرایش مصرف کنندگان به مصرف محصولات ارگانیک حتی با روند سریع تری افزایش یافته است که این امر به دلیل اهمیتی است که آنها برای سلامتی بدن و بهداشت محیط زیست خود قائل اند. organic food ماده غذایی ای است که در جریان رشد گیاه هیچ گونه مواد شیمیایی به آن اضافه نشده یا به مقدار کم استفاده شده است و به طور کلی هدف از کشت ارگانیک، تولید غذا با کیفیت بالا، همگامی با طبیعت، تقویت چرخه های بیولوژیکی در سیستم های زراعی، حفظ و افزایش حاصل خیزی خاک، بهره گیری از منابع تجدیدشونده، حفظ تنوع ژنتیکی سیستم کشاورزی و محیط اطراف، امکان کسب درآمد کافی برای زارعین و ... است. در این طرح روش های کاشت، داشت، برداشت و راه حل های ارگانیکی مبارزه با آفات و بیماری های محصولاتی نظیر خیار، گوجه فرنگی، فلفل، تربچه، ریحان، جعفری، مرزه، طالبی و توت فرنگی که در گلخانه قابل تولید هستند مطرح گردیده و عوال موثر در پرورش آنها، نکات کاربردی در مورد کشت آنها، ارقام مناسب جهت کشت در گلخانه و نحوه بسته بندی محصولات ارگانیک بیان شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یزدانی، داراب. (بهمن 1383). تولید سبزیجات به روش ارگانیک در محیط های کنترل شده. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/788991/fa

    Vancouver: کپی

    یزدانی داراب. [Internet]. تولید سبزیجات به روش ارگانیک در محیط های کنترل شده. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1383. Available from: https://sid.ir/paper/788991/fa

    IEEE: کپی

    داراب یزدانی، “تولید سبزیجات به روش ارگانیک در محیط های کنترل شده،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1383. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/788991/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button