Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد تهران
سال:1370 | تاریخ پایان: خرداد 1370

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

201
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تاثیر درجه حرارت های مختلف انبار بر روی خواص کیفی و کمی میوه چهار رقم از انارهای ساوه

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

محمدعلی-عسگری

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 از عوامل مهمی که در امر نگهداری سالم میوه انار در انبار نقش اساسی دارند نوع رقم و درجه حرارت انبار و ارتباط این دو با یکدیگر است. مطالعه حاضر در سال های 1368-69 برای بررسی اثر دما بر روی برخی خواص انبارداری چهار رقم از انارهای ساوه که بیش ترین سطح زیر کشت را در منطقه دارا بوده و دارای خواص مناسب انبارداری هستند، انجام شده و اثرات درجات مختلف (با تغییر برودت) در افزایش دوره نگهداری انار در سردخانه در مقایسه با انبار معمولی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان می دهد میزان کاهش وزن میوه ها در پایان دوره انبارداری در سردخانه +1oC، برابر با 8.18 درصد بوده که در مقایسه با انبار معمولی با کاهش وزن30.7 درصد، کمترین افت محصول را داشته است.کیفیت ظاهری میوه ها و دانه ها و بازار پسندی و همچنین کیفیت خوراکی میوه ها در پایان دوره انبارداری، در سردخانه +1oC از بقیه تیمارها مطلوب تر بوده است. میزان PH کلیه ارقام در طول دوره های مختلف انبارداری در هر چهار محل نگهداری، افزایش یافته ولی میزان افزایش آن در سردخانه +1oC کندتر و در انبار معمولی، شدیدتر بوده است. مقدار «اسیدیته قابل تیتراسیون» در ارقام مختلف، متفاوت بوده و در طول دوره انبارداری کاهش یافته به طوری که در تجزیه مرکب، مقدار آن از 7.02 به0.77 کاهش یافته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسگری، محمدعلی. (خرداد 1370). تاثیر درجه حرارت های مختلف انبار بر روی خواص کیفی و کمی میوه چهار رقم از انارهای ساوه. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/789381/fa

    Vancouver: کپی

    عسگری محمدعلی. [Internet]. تاثیر درجه حرارت های مختلف انبار بر روی خواص کیفی و کمی میوه چهار رقم از انارهای ساوه. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ خرداد 1370. Available from: https://sid.ir/paper/789381/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی عسگری، “تاثیر درجه حرارت های مختلف انبار بر روی خواص کیفی و کمی میوه چهار رقم از انارهای ساوه،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، خرداد 1370. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/789381/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا