مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد تهران
سال:1365 | تاریخ پایان: فروردین 1365

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

196
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

اثر مقادیر مختلف «ازت» بر روی میزان محصول چهار واریته «سورگوم علوفه ای»

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

اسداله-حجازی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این طرح چهار رقم سورگوم علوفه ای بنام های «ادوانس- 50 2، ادوانس 22 - 19 3، کا – 125- 33 4 و کا - 33 5» با چهار فرمول کودی «ازته» به مقادیر 0، 40، 80، 120 کیلوگرم در هکتار در ورامین در طرح آزمایشی کرت های خرد شده در سال های زراعی 1361 و 1362 مورد آزمایش قرار گرفته است. نتایج حاصله و محاسبات آماری نشان دادند که دو رقم «ادوانس 50 و ادوانس 22 - 19»دارای عملکرد بیش تری از دو رقم «کا – 125 - 33 و کا - 40 - 33» داشته اند. افزایش «ازت» در دو رقم «ادوانس - 50 و ادوانس - 22 - 19» تا تیمار کودی «ازته» N=120 کیلوگرم و کاهش «ازت» در دو رقم «کا – 125 - 33 و کا – 4 - 33» تا تیمار کودی N=80 کیلوگرم باعث افزایش محصول و درصد پروتئین خام در هکتار گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حجازی، اسداله. (فروردین 1365). اثر مقادیر مختلف «ازت» بر روی میزان محصول چهار واریته «سورگوم علوفه ای». تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/789548/fa

    Vancouver: کپی

    حجازی اسداله. [Internet]. اثر مقادیر مختلف «ازت» بر روی میزان محصول چهار واریته «سورگوم علوفه ای». تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ فروردین 1365. Available from: https://sid.ir/paper/789548/fa

    IEEE: کپی

    اسداله حجازی، “اثر مقادیر مختلف «ازت» بر روی میزان محصول چهار واریته «سورگوم علوفه ای»،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، فروردین 1365. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/789548/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button