مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,266
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط انبار بر قابلیت ماندگاری پیاز خوراکی

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 271

چکیده

 جهت نگهداری بلند مدت پیاز در منازل و انبارها, بسته بندی و شرایط محیط نگهداری از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. در این طرح, به بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری در کیفیت انبارمانی پیاز پرداخته شد. برای این منظور پس از عمل اوری, پیازهای سالم جدا و درجه بندی شد و در 4 نوع بسته: کیسه گونی کنفی, کیسه پلاستیکی, کیسه توری و جعبه چوبی بسته بندی گردید. سپس نمونه ها در دو نوع انبار (انبار سنتی موجود در منطقه و انبار فنی کنترل شده) نگهداری گردید و در 2 مرحله زمانی بهمن ماه و اردیبهشت ماه درصد افت وزنی, درصد خرابی, درصد جوانه زنی بررسی شدند. طرح آماری مورد استفاده, اسپلیت پلات در زمان با 3 تکرار بود. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که در بین دو نوع انبار, انبار فنی دارای کمترین درصد افت وزنی و کمترین درصد جوانه زنی و پایین ترین درصد خرابی در پیازها بود و در بین بسته ها, در مجموع در هر دو نوع انبار, بسته بندی در جعبه چوبی با توجه به درصد افت وزنی و جوانه زنی و خرابی کمتر پیاز, بهترین شرایط را جهت نگهداری طولانی مدت پیاز فراهم نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بصیری، شادی. (1386). بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط انبار بر قابلیت ماندگاری پیاز خوراکی. علوم کشاورزی، 13(1 (ویژه نامه))، 263-271. SID. https://sid.ir/paper/7925/fa

    Vancouver: کپی

    بصیری شادی. بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط انبار بر قابلیت ماندگاری پیاز خوراکی. علوم کشاورزی[Internet]. 1386؛13(1 (ویژه نامه)):263-271. Available from: https://sid.ir/paper/7925/fa

    IEEE: کپی

    شادی بصیری، “بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط انبار بر قابلیت ماندگاری پیاز خوراکی،” علوم کشاورزی، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 263–271، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7925/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button