APA:
کپیرضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و حبیبی، محمدباقر. (زمستان 1376). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سویا. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803245/fa
Vancouver:
کپیرضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، حبیبی محمدباقر. [Internet]. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سویا. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ زمستان 1376. Available from: https://sid.ir/paper/803245/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدعلی رضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و محمدباقر حبیبی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سویا،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، زمستان 1376. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803245/fa