مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1370 | تاریخ پایان: اسفند 1370

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

258
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تهیه «شیر سویا» به عنوان مکمل شیر ماده و استفاده عمومی

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

مصطفی-مظاهری

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 یکی از محصولات «لوبیای سویا» عصاره پروتئینی شیر مانند به نام «شیر سویاست» که در سال های اخیر به علت خصوصیات تغذیه ای (پروتئین، ویتامین، موادمعدنی)، داشتن تکنولوژی ساده و قابل دسترسی و اقتصادی بودن مورد توجه اغلب کشورهای جهان سوم و کشورهای توسعه یافته بوده است. این طرح نیز برای شناساندن محصول و بهبود کیفیت آن بر اساس ذائقه مردم و همچنین مشخص کردن درصد پذیرش شیر بهبود داده شده، به اجرا در آمده است. بدین ترتیب که ابتدا 5 رقم لوبیای سویا از لحاظ شیر حاصله مورد مقایسه قرار گرفت و سپس بهترین رقم از نظر طعم، انتخاب و برای تعیین روش تهیه، فرمولاسیون پایه و همچنین تعیین درصد پذیرش جامعه مورد آزمایش قرار گرفت، بدین صورت که پس از انتخاب متغیرها و سطوح آن ها، 13 نمونه شیر تهیه و به منظور نظرخواهی بین الگویی از قشر 7 تا 12 سال (دختر و پسر) توزیع شد، به طوری که پس از بررسی های آماری مشخص شد که «شیر سویا) برای تمام نمونه ها، پذیرش قابل توجهی داشته است. در نتیجه می توان شیر سویای تهیه شده به روش های «واتر گریندنیگ» با «پی کربنات سدیم» (0.5 درصد) و در زمان خیساندن (H.W.Bi) و با فرمولاسیون پایه، 5 درصد شکر و (ppm) 60 وانیل را به عنوان یک فرآورده پروتئینی از «لوبیای سویا» تهیه نمود. در حالی که دارای میانگین نمره طعم بالای 2 از یک مقیاس 7 نقطه ای (3- تا 3+) و با درصد پذیرش (کل دوست داشتن) بالای 90 درصد، و ترکیب 2.5 درصد پروتئین، 2درصد روغن و 12 درصد مواد جامد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظاهری، مصطفی. (اسفند 1370). تهیه «شیر سویا» به عنوان مکمل شیر ماده و استفاده عمومی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803275/fa

    Vancouver: کپی

    مظاهری مصطفی. [Internet]. تهیه «شیر سویا» به عنوان مکمل شیر ماده و استفاده عمومی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ اسفند 1370. Available from: https://sid.ir/paper/803275/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مظاهری، “تهیه «شیر سویا» به عنوان مکمل شیر ماده و استفاده عمومی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، اسفند 1370. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803275/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button