مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1376 | تاریخ پایان: تیرماه 1376

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

341
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تعیین فرمولاسیون نوشیدنی سویا و انتخاب بهترین نوع بسته بندی آن

نویسندگان

مصطفی-مظاهری تهرانی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 کمبود مواد مغذی پروتئینی و روند کنونی رشد جمعیت کشور، نیاز غذایی جامعه را به پروتئین افزایش داده است. و متخصصین براین عقیده اند که محصولات پروتئینی دانه سویا علاوه بر تنوع دادن به محصولات پروتئینی در همه الگوهای مصرف می تواند تا حدی باعث جوابگویی به این نیاز پروتئینی روبه رشد باشد.یکی از محصولات دیگر پروتئینی سویا نوشیدنی سویا است که با توجه به ماهیت و تنوع فرمولاسیون آن می تواند جایگاه وسیعی را در مصرف عام مردم پیدا کند. این تحقیق نیز با هدف بررسی میزان پذیرش و به خصوص حداقل شرایط نگهداری آن جهت توصیه های ممکن تولید انبوه در سه مرحله به اجرا درآمد.در مجموع نتایج طرح نشان داد که نوشیدنی سویا در هر دو نوع فرموله و تخمیری می توانند میانگین نمره و درصد پذیرش قابل توجهی را به خود اختصاص دهند علاوه بر این نتایج، مشخص کرد که می توان نمونه های فرموله پاستوریزه را در ظروف شیشه های را برای بیش از 20 روز و دویی پک را تا حد یک ماه در ظروف دویی پک در 5oC نگهداری نمود در حالیکه نمونه های تخمیری پاستوریزه شده به دلیل داشتن pH پایین، قابلیت نگهداری حداقل یک ماه را در ظروف دویی پک و شیشه در هر دو درجه حرارت 5oC و 25oC را دارند.شایان ذکر است که در صورت جلوگیری از آلودگیهای ثانویه و بسته بندی در شرایط اسپتیک می توان چنین محصولاتی (به خصوص نوع تخمیری) را تا بیش از یک ماه سالم نگهداری کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظاهری تهرانی، مصطفی. (تیرماه 1376). تعیین فرمولاسیون نوشیدنی سویا و انتخاب بهترین نوع بسته بندی آن. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803299/fa

    Vancouver: کپی

    مظاهری تهرانی مصطفی. [Internet]. تعیین فرمولاسیون نوشیدنی سویا و انتخاب بهترین نوع بسته بندی آن. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تیرماه 1376. Available from: https://sid.ir/paper/803299/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مظاهری تهرانی، “تعیین فرمولاسیون نوشیدنی سویا و انتخاب بهترین نوع بسته بندی آن،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تیرماه 1376. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button