APA:
کپیمهربان سنگ آتش، معصومه، نوربخش، ریحانه، سخدری، جواد، تجلی، فائزه، محسن زاده، محمد، و هدایتی مقدم، محمدرضا. (بهار 1389). تعیین عوامل ایجاد کننده طعم و آرومای نامطلوب و بادکردگی در محصول دوغ پاستوریزه و ارایه راهکارهای مناسب جهت کنترل آن. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803314/fa
Vancouver:
کپیمهربان سنگ آتش معصومه، نوربخش ریحانه، سخدری جواد، تجلی فائزه، محسن زاده محمد، هدایتی مقدم محمدرضا. [Internet]. تعیین عوامل ایجاد کننده طعم و آرومای نامطلوب و بادکردگی در محصول دوغ پاستوریزه و ارایه راهکارهای مناسب جهت کنترل آن. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهار 1389. Available from: https://sid.ir/paper/803314/fa
IEEE:
کپیمعصومه مهربان سنگ آتش، ریحانه نوربخش، جواد سخدری، فائزه تجلی، محمد محسن زاده، و محمدرضا هدایتی مقدم، “تعیین عوامل ایجاد کننده طعم و آرومای نامطلوب و بادکردگی در محصول دوغ پاستوریزه و ارایه راهکارهای مناسب جهت کنترل آن،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهار 1389. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803314/fa