مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و فنآوریهای صنایع غذایی (واحد مشهد)
سال:1388 | تاریخ پایان: خرداد 1388

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

455
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه WPI

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

شهرام-بیرقی طوسی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 کاربرد بسته بندی ها تجزیه پذیر حاوی مواد ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی علاوه بر کاهش آلودگی زیست محیطی، به دلیل به حداقل رساندن فرایندها سالم ساز فرآورده و به تبع آن حفظ ارزش غذایی و افزایش کیفیت محصول، مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحقیق اثر ضدمیکروبی فیلم ها خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئینی آب پنیر که حاو اسانس آویشن شیراز می باشند بر باکتر ها اشریشیا کلی، سالمونلا انتریتیدیس، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس (ایزوله شده از مواد غذایی) مورد بررسی قرار گرفت. فیلم ها ایزوله پروتئینی آب پنیر با افزودن 1، 2، 3 و 4 درصد اسانس آو یشن شیراز تولید شدند. جهت بررسی اثر ضدمیکروبی این فیلم ها بر باکتر ها مورد مطالعه دیسک های به قطر 9 میلیمتر از فیلم ها تهیه گرد ید و روی پلیت های حاوی 10 میلی لیتر محیط کشت BHI آگار که با حدود 107cfu/mL از باکتری های مورد مطالعه آغشته شده بودند قرار گرفت. پس از 24 ساعت گرمخانه گذاری در دمای 37oC، قطر هاله عدم رشد بر حسب میلی متر اندازه گیر شد و مورد تجز یه و تحلیل آمار قرار گرفت. فیلم های حاوی اسانس آویشن شیرازی در هر چهار غلظت اسانس بر سالمونلا انتر یتید یس و اشر یشیا کلی اثر ضد میکروبی از خود نشان دادند اما هاله عدم رشد در فیلم های حاوی 1 درصد اسانس در مورد استافیلوکوکوس ارئوس و باسیلوس سرئوس مشاهده نشد. همچنین در تمام باکتری های مورد آزمایش فیلم های حاوی 3 و 4 درصد اسانس، به طور معنی دار (P<0.05) بیشترین اثر بازدارندگی را نشان دادند. از آنجا که اختلاف بین 3 درصد و 4 درصد اسانس معنی دار نبود لذا می توان نتیجه گرفت کاربرد 3 درصد اسانس آویشن شیرازی به عنوان یک افزودنی طبیعی، در تولید فیلم های ضد میکروبی تهیه شده از ایزوله پروتئینی آب پنیر، جهت بسته بندی مواد غذایی می تواند مناسب باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیرقی طوسی، شهرام. (خرداد 1388). تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه WPI. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803381/fa

    Vancouver: کپی

    بیرقی طوسی شهرام. [Internet]. تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه WPI. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ خرداد 1388. Available from: https://sid.ir/paper/803381/fa

    IEEE: کپی

    شهرام بیرقی طوسی، “تولید فیلم ضد میکروبی بر پایه WPI،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، خرداد 1388. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803381/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button