مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی
سال:1381 | تاریخ پایان: دی 1381

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

طراحی و ساخت واحد پالایش نمک طعام و تولید نمک با دانه بندی مشخص در مقیاس بنچ و بررسی پارامترهای موثر در فرایند تبلور

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

سیدجواد-احمدپناه

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 با توجه به اهمیت تولید نمک طعام کریستاله در این تحقیق واحدهای مختلف تولید نمک کریستاله بررسی گردید که نتایج نشان می دهد مهمترین واحد کارخانه تولید نمک کریستاله بخش کریستالیزاسیون آن می باشد.با توجه به منحنی حلالیت نمک طعام یک کریستالیزور تبخیری طراحی و ساخته شد و چهار پارامتر اساسی موثر روی دانه بندی محصول، بار حرارتی، زمان اقامت، دورهمزن و غلظت خوراک اولیه در سه اندازه مختلف انتخاب گردید.با استفاده از تحلیل تاگوچی اثر تمامی پارامترها در سه اندازه مختلف روی دانه بندی محصول طی 9 آزمایش مشاهده گردید و با استفاده از نرم افزار Qualitec-4 به تحلیل نتایج آزمایشات پرداخته شد. در ضمن یک نمک کریستاله تهیه شده از بازار به عنوان مبنا دانه بندی گردید و نتایج آزمایشات با استفاده از حالت مبنا مقایسه گردیدند.نتایج آزمایشات نشان می دهد بار حرارتی بیشترین اثر را روی دانه بندی محصول نهایی دارا می باشد اما بار حرارتی زیاد منجر تولید کریستالهای ریز می گردد. در ضمن افزایش غلظت خوراک اولیه منجر به تولید کریستالهای نمک با دانه بندی مناسب می گردد. دور همزن نیز روی دانه بندی محصول موثر می باشد بطوریکه با افزایش آن هسته زای افزایش می یابد و کریستالها ریز می گردند. افزایش زمان اقامت نیز روی تولید کریستالها با دانه بندی مناسب موثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدپناه، سیدجواد. (دی 1381). طراحی و ساخت واحد پالایش نمک طعام و تولید نمک با دانه بندی مشخص در مقیاس بنچ و بررسی پارامترهای موثر در فرایند تبلور. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803409/fa

    Vancouver: کپی

    احمدپناه سیدجواد. [Internet]. طراحی و ساخت واحد پالایش نمک طعام و تولید نمک با دانه بندی مشخص در مقیاس بنچ و بررسی پارامترهای موثر در فرایند تبلور. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ دی 1381. Available from: https://sid.ir/paper/803409/fa

    IEEE: کپی

    سیدجواد احمدپناه، “طراحی و ساخت واحد پالایش نمک طعام و تولید نمک با دانه بندی مشخص در مقیاس بنچ و بررسی پارامترهای موثر در فرایند تبلور،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، دی 1381. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803409/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button