مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی
سال:1383 | تاریخ پایان: بهمن 1383

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

یافتن افزودنی های مجاز خوراکی جهت بهبود میزان رنگ و طعم چای ایران

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

سیدمحمد-حسینی جوبه

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 چای سیاه به روش های مختلف تهیه و فرآوری می شود. اما چای سیاهی که به روش رتودکس تولید می شود، بیشترین تولید را در کشور دارد. در طی این فرآوری مجموعه ای از واکنش های آنزیمی و شیمیایی رخ می دهد. هدف از این تحقیق، استفاده از افزودنی های مجاز فرآیندی بود که با کمک اکسیداسیون برگ سبز چای، به رهایش آسان تر گونه های رنگی قرمز چای کمک کرده سرعت اکسیداسیون را نیز تسریع بخشید. در این تحقیق از املاح آلومینیوم و زئولیت به عنوان افزودنی های شیمیایی و آنزیم تاناز که در دسته پلی فنل اکسیدازها جا دارد، استفاده شده است. این تحقیق اثر این افزودنی ها را بر کیفیت رنگ، سرعت اکسیداسیون و سرعت دم کشیدن چای سیاه ایرانی را بررسی کرده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی جوبه، سیدمحمد. (بهمن 1383). یافتن افزودنی های مجاز خوراکی جهت بهبود میزان رنگ و طعم چای ایران. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803421/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی جوبه سیدمحمد. [Internet]. یافتن افزودنی های مجاز خوراکی جهت بهبود میزان رنگ و طعم چای ایران. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1383. Available from: https://sid.ir/paper/803421/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد حسینی جوبه، “یافتن افزودنی های مجاز خوراکی جهت بهبود میزان رنگ و طعم چای ایران،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1383. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803421/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button