مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی
سال:1386 | تاریخ پایان: بهمن 1386

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

676
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

فرمولاسیون و تولید بیسکویت غنی شده به وسیله املاح روی، آهن و پروتئین گیاهی

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

سیدمحمد-حسینی جوبه

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در حال حاضر درصد قابل توجهی از کودکان ایرانی از سوء تغذیه ریزمغذی ها و پروتئین رنج می برند. در بین ریزمغذی ها، آهن و روی از اهمیت فوق العاد ه ای برخوردارند چرا که سوء تغذیه ناشی از کمبود آهن و روی می تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامتی کودکان داشته باشد. کمبود پروتئین نیز عوارض نامطلوبی به همراه دارد. این طرح با هدف فرمولاسیون و تولید بیسکویت غنی شده با املاح آهن، روی و پروتئین گیاهی سویا تلاشی برای رفع این مشکلات دارد. پس از انجام مطالعات اولیه، نمونه بیسکویت پتی بور شرکت مینو جهت غنی سازی انتخاب شد. ریزمغذی های مورد نظر آهن و روی و ایزوله سویا با نسبت های مشخص در خط تولید به خمیر بیسکویت اضافه گردید و پس از انجام تست های مختلف، نمونه مناسب از لحاظ بافت و طعم و بر اساس استاندارد های توصیه شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز FAO تولید شد. بر اساس توصیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقدار غنی سازی برای ریزمغذی های آهن و روی 30 درصد RDA می باشد. همچنین مطابق نظر FAO بیسکویت تولیدی می تواند 15 گرم از پروتئین مورد نیاز روزانه را تامین کند. در این طرح از ریزمغذی های FeNaEDTA و ZnSo4 و برای تامین پروتئین از ایزوله سویا استفاده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی جوبه، سیدمحمد. (بهمن 1386). فرمولاسیون و تولید بیسکویت غنی شده به وسیله املاح روی, آهن و پروتئین گیاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803429/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی جوبه سیدمحمد. [Internet]. فرمولاسیون و تولید بیسکویت غنی شده به وسیله املاح روی, آهن و پروتئین گیاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1386. Available from: https://sid.ir/paper/803429/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد حسینی جوبه، “فرمولاسیون و تولید بیسکویت غنی شده به وسیله املاح روی, آهن و پروتئین گیاهی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1386. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button