مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی
سال:1386 | تاریخ پایان: 1386

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

فرمولاسیون و تولید بیسکوییت غنی شده توسط املاح روی و آهن و پروتئین گیاهی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در حال حاضر درصد قابل توجهی از کودکان ایرانی از سو تغذیه ریزمغذی ها و پروتئین رنج می برند. در بین ریزمغذی ها، آهن و روی از اهمیت فوق العاده ای برخوردارند چرا که سو تغذیه ناشی از کمبود آهن و روی می تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامتی کودکان داشته باشد. کمبود پروتئین نیز عوارض نامطلوبی دارد. این تحقیق با هدف تولید بیسکویت غنی شده با املاح روی، آهن و پروتئین گیاهی سویا تلاشی برای رفع  این مشکلات می باشد. بر اساس توصیة وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقدار غنی سازی، 30 درصد RDA از ریزمغذی های آهن و روی می باشد. همچنین مطابق نظر FAO بیسکویت تولیدی می تواند 15 گرم از پروتئین مورد نیاز روزانه را تامین کند. در این پژوهش به منظور غنی سازی با ریزمغذی آهن FeNaEDTA.3H2O و برای تامین ریزمغذی روی از ZnSO4.7H2O  و جهت غنی سازی با پروتئین از ایزوله سویا – حاوی 90.5 درصد وزنی پروتئین گیاهی - استفاده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی جوبه، سیدمحمد، ذاکری، عباس، و جعفری جید، عباس. (1386). فرمولاسیون و تولید بیسکوییت غنی شده توسط املاح روی و آهن و پروتئین گیاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803457/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی جوبه سیدمحمد، ذاکری عباس، جعفری جید عباس. [Internet]. فرمولاسیون و تولید بیسکوییت غنی شده توسط املاح روی و آهن و پروتئین گیاهی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ 1386. Available from: https://sid.ir/paper/803457/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد حسینی جوبه، عباس ذاکری، و عباس جعفری جید، “فرمولاسیون و تولید بیسکوییت غنی شده توسط املاح روی و آهن و پروتئین گیاهی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، 1386. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button